onsdag 9. juli 2008

Hvordan drepe iranere.

Dagens innlegg handler om et tema veldig mange er opptatt - hvordan bli kvitt iranere. For de uinformerte kan jeg fortelle at iranere er folk fra Iran, et land i midt-østen. Landet styres av revolusjonsleder Ayatollah Khamenei og president Ahmedinejad. Iran er hjem til en av verdens eldste sivilisasjoner og er stolt av å ha utviklet seg fra 4000 år før kristus frem til 1979, før de begynte å utvikle seg tilbake i tid igjen.

Nylig tok presidentkandidat og senator John McCain opp et viktig poeng om et tema som er svært hett for tiden - hvordan drepe iranere. Vi har alle sett en iraner på gaten, enten man er fra Oslo Øst eller bare har vært innom Oslo S, og tenkt det samme: hvordan kan jeg lettest utslette dette mennesket og samtidig knerte så mange av familiemedlemmene og vennene hans? Vel, du har kommet til rett sted, fordi jeg har samlet noen raske, effektive måter å drepe iranere på slik alle fornuftige vestlige, John McCain inkludert, kan forsøke. Vi setter i gang!

AIDS. I Iran har hver 2200 person AIDS, som er nesten nøyaktig hva vi har her i Norge. Spørsmålet er hvordan vi kan spre AIDS til flere og flere iranere, slik at de sprer det videre og hjelper til med å utslette seg selv. Jeg anbefaler en pro-homofili-kampanje, som består av at vi først sender dem Donnie Darko og The Dark Knight for å gjøre dem Heath og Jake-fans, og deretter sender Brokeback Mountain. De virker ganske påvirkelig, den gjengen, så de vil nok hoppe på bølgen slik vi har gjort i vesten. Vi kan også påstå at det står i Koranen, ingen har lest alle 6000 versene uansett.

Kollektivt selvmord. Vi vet alle at det er en stor ære å dø for islam. Masse jomfruer (noen gang prøvd en jomfru? overvurdert.), evig himmel, osv - det er en solid deal. Vi kjenner også alle til den berømte buddhistiske munken som satt fyr på seg selv for å protestere Sør-Vietnams behandling av buddhister. Mange vil si at dette hjalp religionen og hadde stor innvirkning. Tenker du det samme som jeg og McCain gjør? Det er en perfekt plan, de har allerede masse bensin der nede, og så varmt som det er så vil det spre seg som.. vel, du skjønner.

Baksnakking. Jeg skal innrømme at jeg aldri har vært i Iran, men hvis det lille jeg har opplevd av midt-østere stemmer med virkeligheten der nede, så er baksnakking og "dissing" den raskeste måten å ta knekken på dem. Erfaring viser at ingen er flinkere til å knekke muslimer enn andre muslimer. Vi hvisker til Ali at Achmed påstår at moren hans ikke er jomfru elns, og ser Ali knivstikker Achmed. Samtidig hvisker vi videre til Yusuf at Ali har hatt sex med søsteren hans, og han knivstikker Ali. Sånn fortsetter vi til det til slutt ikke er flere igjen, og da vinner vi. Det fantastiske er at det ikke har noe å si om de to er bestevenner fra før av!

Det er godt å se at presidentkandidat McCain kommer med gode forslag, men vi trenger mer effektive løsninger. Iranerne har begynt å bli litt yppete i det siste med missilavfyring og Allah vet hva, og det er på tide å slå ned på trusselen. Riktignok viser det seg at de hyret inn ILM til å gjøre litt post-production, men det er tanken som teller! Andre gode forslag mottas selvsagt med takk og bukk og bønn.


-Zapp
Lagt inn av Zapp & Kif kl. 23:14 |  
Etiketter: ,

14 kommentarer:

Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom)