onsdag 8. oktober 2008

Hva McCain kan gjøre for å vinne valget

La oss være ærlige; han ligger bak. CNNs prognose viser at Obama ligger godt an til å vinne, for ikke å snakke med god margin. Han er ifølge dem 4 electorates fra en seier, med over 100 i luften. Han trenger ikke vinne mer enn Nevada for å vinne, da vil han trenge verken Florida, Ohio eller Virginia. Hadde jeg vært McCain, så hadde jeg vært ganske nervøs. Flere og flere knytter ham til Bush og ser på ham som en videreføring av presidents politikk. Dette lover ikke godt når Bush sin "approval rating" er 2% fra å være historiens verste. Så hva kan McCain gjøre?

Image Hosted by ImageShack.us

Vel, det er ikke så godt å si. Han kan ikke knytte ham til terrorister, når Palin viser seg å være kompis med Alaskanere (det er strengt tatt ikke et ord) som ville bryte løs fra USA og ikke hadde et positivt ord å si om landet. Han kan ikke si at han er ansvarlig for den økonomiske krisen, når han selv knyttes til Keating Five-skandalen. Han kan ikke spille på at enkelte tror han er muslim, samtidig som Palin kritisere Obama for å være for gode venner med en kristen prest som har sagt en del tullete ting. Han kan ikke påstå at erfaring er viktig når han selv ikke har valgt erfaring i sin visepresident. Han kunne laget en YouTube-video med Rick Astley og appellert til anon-velgerne, men han forstår seg ikke på internett. Krigene som amerikanere er negative til skyldes på Bush, det gjør også økonomikrisen. Vi har alle hørt statistikken om hvor ofte han stemte med Bush, så distansering blir futilt. Så hva er løsningen?

Image Hosted by ImageShack.us

Frykt. Mer spesifikt, fremmedfrykt, men all frykt er viktig. McCain har noe til felles med absolutt alle amerikanske presidenter noensinne, og det er at de ligner. De har som oftest vært rike, hvite og krigsinvolverte. Det er på tide å bli virkelig skitten, og vise frem dette faktumet. Ingenting annet har fungert så langt, så hva gjenstår? Man blir nødt til å spille på den indre rasisten i oss alle, den lille stemmen som sier "Vent litt, tidligere har man sett afrikanske ledere i Afrika, og Afrika gjør det ikke så godt...". Man må oppfordre alle som er eldre enn Obama til å tenke tilbake på den gang de var noen-og-førti, og spørre seg selv "Var jeg selv klar til å lede landet da?".

Man må spille på moraler, fordi saker gjelder ikke lenger. McCain har ikke en god økonomisk plan, han har ikke en god utenriksplan, han forstår ikke krigene og han klarer ikke å drive kampanje og håndtere økonomikrisen samtidig (jeg klarer selv ikke å lese mens jeg sitter på do, så jeg forstår) og det eneste visepresidenten hans kan still med er at hun kan bruke (privat) epost (til ikke-private formål).

Image Hosted by ImageShack.us

John McCain, her er planen. Jeg skriver det på norsk fordi jeg satser på at hvis noen printer ut dette for deg så vil de ta seg tid til å oversette det til engelsk. Vær skitten. Kall ham en lite patriotisk muslim som hater landet og vil at homofile skal drive abortklinikker med bilder av Muhammed på veggen. Si at han vil erstatte stjernene i flagget med stem cells, det har ingenting å si! Med mindre du enten er villig til å distansere deg fra presidenten eller tør å satse på egne premisser, så er uærlighet eneste løsning. Og det vil fungere. Det amerikanske folket er ikke notorisk saklige, bare se på hvorfor Howard Dean røk ut sist.
Lagt inn av Zapp & Kif kl. 00:54 |  

0 kommentarer:

Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom)